Snygga bilsängar för barn

Något som gör juniorsängar till väldigt roliga barnsängar är att de finns i enormt många olika utföranden. Detta är något som blivit väldigt populärt de senaste åren och för många barn, kanske framför allt pojkar så är det bilar som står i fokus.

Om ditt barn vill ha en bilsäng så finns det en hel del olika modeller att välja mellan och vi kommer här välja ut inspiration som kan hjälpa dig att hitta en säng som passar.

Alla bilsängar som vi listar här finns vid skrivande stund i sortimentet bland butikerna!

Bilsäng - Polisbil och rosa sportbil

Exempel på två olika bilsängar i samma modell. Den första är en polisbil och den andra är en rosa sportbil. Det finns fler varianter av denna modell för den som önskar en annan typ av bil.

Sängen finns i två storlekar där den minsta modellen har en madrass på 140×70 cm och den större modellen har en madrass som är 160×80 cm.

 

Bilsäng Safari (Jeep?)

En säng som verkligen tar barnen på ett äventyr är en bilsäng utformad som ett fordon för safari. Jeep har länge varit ett märke som symboliserat dessa typer av fordon och detta är en bilsäng som liknar Jeep väldigt mycket.

Detta är en ganska stor juniorsäng med ett bäddmått på 200×90 cm.

Blixten McQueen - Juniorsäng (Bilsäng)

Blixten McQueen har länge varit en populär figur sedan han intog rampljuset i Disney-filmerna Bilar. Sedan dess har han hunnit varit med i uppföljare till första filmen och är än idag en populär figur hos många barn. Denna säng låter barnet sova i en bilsäng utformad som just Blixten McQueen.

Sängen passar för madrasser med måtten 140×70 cm och i fronten på sängen så finns en väldigt praktisk förvaringslåda (syns på bilden ovan).

 

Brandbil som säng - Juniorsäng

Brandbilar är ett väldigt häftigt, stort och imponerande fordon för många små. Denna säng är väldigt enkelt byggd som en brandbil och uppskattad av många små.

 

Brandbilen bjuder på ett bäddmått på 140×70 cm vilket är standard för många juniorsängar. Tillverkare av sängen är Kidkraft och materialet är trä.

 

Corvette bilsäng (juniorsäng)

Gillar ditt barn bilar finns det en stor chans att hen också gillar en snygg och sportig Corvette. Denna bilsäng är inget annat än en lyxig barnsäng som är tillverkad i USA för att vara så lik en riktig Corvette Z06 som möjligt. Den har officiella märket, snygga fälgar och sängen har även strålkastarljus som drivs på batteri vilket kan vara väldigt praktiskt för barn som inte vill ha helt mörkt i rummet när de sover.

Sängen är dyrare än andra bilsängar men det finns inte många andra barnsängar som har denna detaljnivå och som är så lik en riktig sportbil med officiellt märke som Corvette.

En stor fördel med sängen är att du kan använda två olika storlekar på madrasser. Den stora madrassen ovan passar även en vuxen.