Köp Online

Vi har samlat e-butiker med ett bra utbud av barnsängar. Vi har även märkt ut tydligt vad butikerna har för fraktkostnader och om de erbjuder fria returer. När man handlar barnsängar och andra möbler online så är det viktigt att man känner sig trygg som köpare. Bra e-butiker erbjuder billig frakt och möjligheten att enkelt returnera sängen om du önskar.

confident-living-logo Confident Living
Confident Living har ett stort utbud av inredning och möbler. Hos Confident Living har du ångerrätt även om barnsängen monterats & använts.
furniturebox logo Furniturebox
Furniturebox har ett stort utbud av barnsängar och andra möbler. Priserna på sängarna håller bra nivå och som kund får du både fri frakt och fria returer.

Köptips för barnsängar online

En säng väger och tar ganska mycket plats även innan den är monterad. En barnsäng är givetvis mindre än en stor säng men vanligtvis är frakten för detta ganska hög. Många e-butiker erbjuder därför gratis frakt eller en väldigt billig frakt. Innan du beställer bör du alltid säkerställa vad det är för fraktkostnad.

När du handlar online gäller distansavtalslagen vilket ger dig som konsument 14 dagars returrätt eller öppet köp. Oftast gäller detta bara om originalförpackningen är hel och produkten är i samma skick som när den kom. Detta kan innebära att du faktisk kan montera och prova sängen om du är försiktig med hur du öppnar emballaget.

De flesta butiker har som sagt billig frakt för dig som beställer, men det är inte alls säkert att du kan returnera varan på ett billigt vis. Ovanför har vi märkt de butiker som erbjuder fria returer och vi rekommenderar dessa då det lätt kan bli flera hundratals kronor i returkostnader annars.

Om du däremot är tvungen att utnyttja garantin på sängen, så står tillverkaren alltid för fraktkostnaderna. Här skyddas du än en gång av konsumentlagen vilket gör e-handel betydligt roligare. Detta gäller som sagt inte om du ångrar köpet, utan endast garantiärenden.