Resesängar

resesängEn resesäng är en barnsäng, eller egentligen en spjälsäng som är väldigt enkel att ta med sig. Sängen är ofta hopfällbar och har en medföljande väska vilket gör det väldigt enkelt att ta med sig sängen.

Resesängar är väldigt praktiskt att ta med sig om man har ett litet barn som somnar tidigt på kvällen. Ofta fungerar en liggvagn väldigt bra men att ligga där hela nätter är inte rekommenderat. Därför är en resesäng extremt praktiskt att kunna ta med sig och resa upp oavsett om man ska vara bort en vecka, några dagar eller bara en väldigt lång kväll.

Köp resesäng online

Det finns en del e-butiker som säljer resesängar och barnsängar. Att handla på nätet gör att du ofta får tillgång till ett större utbud och lägre priser.

Lekmer Lekmer
Lekmer har flera bra resesängar i sitt utbud som är värda att ta en titt på.
Frakt: Fri frakt över 1000 kr (annars 49 kr) Retur: Öppet köp och billiga returer
Visa alla butiker

 

Mer om resesängar

Resesängar tar i hopfällt läge oftast inte speciellt stor plats och många är gjorda för att de ska gå att trycka ner i en större resväska tillsammans med kläder och annan packning.

Resesängar är skapta för att uppnå liknande funktionalitet som en spjälsäng där barnet tryggt kan somna utan att kunna krypa därifrån om denne så önskar. Väggarna är dock oftast gjort av ett tyg med nät som ger bra ventilation samtidigt som man ser barnet inuti.

Resesäng vid hotellboende

Om du ska resa iväg och känner att där finns ett behov av en resesäng så tänk på att det finns hotell som kan bistå med spjälsängar. Resesängen är praktisk och är väl värt investeringen för att kunna ta med sig på så väl middagar, högtider och resor men om ni vet att där finns möjlighet att få en riktig spjälsäng till hotellrummet så kan det i dessa fall vara bättre att välja det. En resesäng tar förhållandevis lite nerpackat men i en resväska där man ska få plats med kläder och ombyten så tar den ofta upp oönskad yta.

Priser för resesängar

Priset för vad en resesäng kostar varierar beroende på tillverkare och modell. De billigaste resesängarna ligger på runt 500 kronor och sedan går priset upp mot ca 2000 kronor.

Vi rekommenderar att du tittar på flera olika modeller, försöker jämföra funktioner och även läser recensioner och omdömen från andra köpare. På så sätt kommer du få en bättre uppfattning om vilken resesäng som passar er bäst.