Fynda barnsäng på rean

Barnsängar är generellt sätt inga dyra möbler att köpa in men i samband med många andra utgifter så är det ingen dum idé att försöka planera sitt inköp och slå till på en kampanj eller under rean.

En typisk enkel men stilren juniorsäng ligger ofta mellan 2000 – 3000 kronor och med madrass och eventuell andra tillbehör blir det snabbt en hel del pengar.

Vet man med sig att man kommer behöva köpa en ny säng till sitt barn så är det smart att vara ute i god tid och då och då titta in på möbelsidor som säljer sängar. Vi har en bra lista med butiker här och där finns många fina erbjudanden på sängar.

Barnsängar har en tendens ha ungefär samma efterfrågan året runt eftersom barn föds relativt jämt bortsett från vissa mindre uppgångar. Men det finns saker som påverkar som t.ex. inför skolstart och tider på året då familjer antingen har ont om pengar eller hellre vill lägga dem på något annat.

Försäljningen av barsängar går ofta ner under sommaren och kan även delvis vara lågt under jul. Det är tider då man helt enkelt vill lägga pengarna på något annat och så länge det inte är kris väljer man också den prioriteringen. Detta kan göra att sängbutiker kör rea och kampanjer för att locka till sig kunder då.

Att handla barnsängen online är ofta ett smart sätt då det är lätt att följa priser och grundpriset brukar vara väldigt lågt det med. Ta en titt på de butiker vi listar, se om du hittar en barnsäng du vill köpa och följ priset för att slå till när det passar dig.