Sänglådor

Sänglådor är en praktiskt låda avsedd att ha under sängen för förvaring av saker. Det är speciellt vanligt att barn har sänglådor med leksaker och andra prylar under sin säng. Det är alltså inte nödvändigt att köpa en säng med förvaring under sängen utan du kan köpa sänglådorna separat till den befintliga sängen.

Det finns en hel del varianter att välja mellan och i olika storlekar. Var noga med att ta måtten på sängen och jämför med måtten på sänglådan så den verkligen passar. Det kan också vara bra att där är ca 1 cm extra utrymme mellan lådan och sängen så det blir lättare att för in och ut lådan.

Sänglådor är främst avsedda att användas under juniorsängar men kan användas under alla typer av sängar, även vuxensängar. Det finns också en del juniorsängar som har färdiga lådor för förvaring som hör till barnsängen.

Köp Sänglåda online

Det finns några bra butiker på nätet som säljer just sänglådor. Om du ska köpa en juniorsäng samtidigt så kan det vara smart att välja lådor som är avsedda just till denna då det oftast ser snyggare ut.