Lekmer

Lekmer
http://lekmer.se

Lekmer är en stor svensk e-butik som inriktat sig på att sälja produkter för barn och bebisar. Deras namn skvallrar givetvis om att det är stora på leksaker, men de har även barnkläder och en mängd olika barnmöbler.

Deras utbud av barnsängar och tillbehör är väldigt bra och sträcker sig långt över 100 produkter. Oavsett om du är på jakt efter en spjälsäng eller något större så är det en stor chans att Lekmer har det du söker. Dessutom kan du förvänta dig väldigt bra priser.

Besök Lekmer.se

Frakt och Leverans

Lekmer har generellt sätt väldigt snabba leveranser men allting finns i deras egna lager. Att ha över 100 olika sängar i lager är väldigt svårt och precis som många andra e-butiker skickas dessa ofta direkt från fabrik hem till dig.

Fraktkostnader hos Lekmer är 49 kr om beloppet understiger 1000 kr. Annars är frakten gratis. Förutom de allra billigaste barnsängarna som typ resesängar så blir det alltså gratis frakt.

De flesta sängar som väger lite mer levereras vanligtvis med DHL direkt hem till dörren. Normalt sätt kan du inte förvänta dig hjälp att bära in så om paketet är tungt kan det vara bra med bärhjälp. Dessa paket körs ut vardagar mellan 07-17.

Öppet köp

Lekmer har hela 365 dagars öppet köp och att returnera varor är billigt med en fast kostnad på 79 kronor. Om du valt att beställa kläder av Lekmer så kan du byta mot andra storlekar kostnadsfritt.

Precis som i alla andra fall ska originalförpackning vara i sitt ursprungliga skick för att öppet köp ska gälla. Var därför noga med att öppna alla paket du köper online på ett så snyggt sätt som möjligt. Garantiärenden kräver dock inte att förpackningen är sparad och i dessa fall står heller inte du för fraktkostnaderna så länge det inte visar sig att garantiärendet är felaktigt.