City Network – Vårt val av webbhotell

Att vi har valt City Network som webbhotell var för oss på Barnsängar.nu ganska enkelt. De har sin verksamhet i Karlskrona i Blekinge där deras datacenter och alla servrar finns vilket ger en snabb responstid för alla besökare i södra Sverige och tillräckligt bra för resten av landet också. Det känns även tryggt att veta att City Network har drifttekniker på plats dygnet runt om någonting skulle hända.

City Network har fått väldigt bra recensioner och omdömen från kunder och det är något som vägde in mycket när vi valde leverantör. Det finns givetvis andra webbhotell som också fått väldigt bra betyg och som ligger i liknande prisgrupp så det fanns givetvis fler alternativ som hade passat vår hemsida och budget.

Internet Camp 2014Den avgörande faktorn för varför det föll på City Network och inte någon konkurrent som Loopia, Binero eller Oderland är helt enkelt att de arrangerar och sponsrar Internet Camp som varje sommar tar in mellanstadieelever och utbildar dem i Internet, hur man gör en hemsida, integritetsfrågor, källkritik m.m. För oss på Barnsängar.nu finner vi detta som en ädel handling där de hjälper barn på ett område där skolan ligger långt efter.

Vi skulle även vilja tillägga att de gånger vi haft någon kontakt med City Networks support har vi alltid fått ett trevligt bemötande inom 24 h. Det är inte ovanligt att svaret ligger i inkorgen redan efter 2 timmar vilket får anses som väldigt bra med tanke på att man inte har något avancerat SLA-avtal.