Tips på barnsängar med förvaring

sänglådaEn säng tar ofta upp en hel plats oavsett om det är en liten spjälsäng eller om det är en större juniorsäng eller kontinentalsäng. Då kan det vara väldigt praktiskt att även kunna utnyttja samma golvyta till förvaring.

Barnsängar säljs vanligtvis inte med förvaring men det betyder inte heller att det inte går att köpa till. De flesta tillverkare av barnsängar säljer även förvaringslådor som går att skjuta in under sängen och är då helt anpassade efter sängens mått.

Men en sängslåda för en barnsäng behöver inte nödvändigt vara optimalt anpassat och därför kan man använda sig av andra fabrikat även om det skulle lämna kvar några centimeter tillgodo så att säga.

Om du besöker vår lista med e-butiker så kommer du hitta ett stort urval av sängtillbehör som kanske passar just er säng.

Barnsängar som säljs med förvaring

barnsäng med förvaringDet är inte ovanligt att en del populära sängmodeller säljs i kombination med en eller flera sänglådor. Många av de e-butiker vi listar har några modeller där förvaring ingår i priset och detta brukar ofta bli billigare än att köpa produkterna separat. Så vet du med dig att du behöver både säng och förvaring så är detta förmodligen det bästa.

Barnsängar med en stor låda som förvaring gör att man får plats större saker om det behovet finns. Annars kan det vara smart att köpa två halvstora sänglådor då detta gör att det blir lättare att separera dem om man vill förvara olika saker. T.ex. sängkläder i en och ombyten, nappar m.m. i den andra.