Inspiration på vita och stilrena barnsängar

Det finns väldigt många roliga och påhittiga sängar för barn som t.ex. dessa bilsängarna men det är inte alltid det passar. Att satsa på en vit och stilren barnsäng är något som gör att barnet kanske vill ha kvar sängen längre än annars. Det blir också mycket lättare att ärva sängen syskon i mellan.

Just vita sängar är kanske de mest diskreta och stilrena sängarna man kan ha i ett barnrum. Vill man piffa till sängen kan man istället göra det med påslakan och kuddar.

Här nedanför tar vi upp några exempel på vita och stilrena barnsängar. Sängarna finns att få tag på hos butikerna vi rekommenderar.

Vit barnsäng 90

En väldigt enkel säng som är laserad i vitt. Det är en väldigt tålig och flexibel säng som ditt barn kan ha under hela uppväxten eftersom den har en bäddyta på 90×200 cm.

 

Oliver Furniture - Wood Sofasäng

Denna säng kommer från Oliver Furniture och är inspirerad av forntida skandinaviska möbeltraditioner. Modellen som går under namnet ”Wood Sofasäng” är i praktiken en säng med en design som påminner mycket om en soffa och som kan bäddas om till en genom att placera lite snygga kuddar i sängen.

Trots sitt stilrena utseende har den en design som sticker ut och är unik jämfört med många barnsängar. Det vita bidrar till den snygga och minimalistiska designen.

 

Vit Barnsäng från Kidkraft

Denna barnsäng har ett bäddmått på 140×70 cm och är en typisk juniorsäng. Sängen är väldigt stilren med sin vita färg och passar lika bra i alla typer av barnrum.

Sängen är framtagen av Kidkraft. Eftersom bäddytan är mindre än en typisk 200×90 säng så passar den bättre in för barn som går över från spjälsängen.

Det är även ätt att torka av sängens vita ytor.