Om Sidan

Barnsängar.nu är framtagen för att hjälpa konsumenter att hitta bra barnsängar genom att informera om olika sängtyper och e-butiker där du kan köpa dessa.

Att handla barnsängar på Internet kan tyckas konstigt men det är faktiskt både lättare och mer bekvämt än att springa runt i butiker. Ofta får du hemleverans av sängen till en väldigt låg kostnad eller så ingår fraktkostnaden i priset.

Det är heller inte ovanligt att du får fria returer och du kan alltid ångra dit köp 14 dagar efter du mottagit sängen då distansavtalslagen gäller.

Sängar följer olika standarder för att passa olika typer av madrasser och barnsängar är inget undantag. Om du vill köpa sängramen online men madrassen i butik går detta givetvis att ordna då dessa nästan alltid säljs separat.

Barnsängar.nu är helt enkelt här för att hjälpa dig som konsument att få tillgång till ett större och bättre utbud av barnsängar än vad du skulle haft om du bara tittade i vanliga möbelbutiker.

Webbhotell & Hosting

Vi har lagt vår hemsida på City Network eftersom vi tycker dem är ett bra val av flera anledningar. Om du vill läsa mer om varför vi valt just dem som vårt webbhotell så kan du göra det i denna artikel.

Partners

Barnsängar.nu samarbetar med en del andra sajter. Du kan se vilka här.